Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Paradiisilinnulill potis

Tooge loodus koju: postkasti mahtuv paradiisilinnulill – kingitus, mis kasvab

Kujutage ette rõõmu, kui teie kliendid saavad kodus oma puu eest hoolitseda ja näha, kuidas see kasvab ja õitseb. Treemore’i paradiisilinnulill (Strelitzia reginae) on ainulaadne ja jätkusuutlik jõulukingitus, mis toob killukese loodust igasse koju. Need puud on kasvatatud hoolikalt Hollandi puukoolides ja jõuavad teie klientideni kasvuks valmis olekus, pakendatuna uuenduslikku, postkasti-sõbralikku kujundusse, mis teeb üllatuse vastuvõtmise ja avamise mugavaks.

See jõulukingitus on ideaalne viis teie klientide päeva säravaks muutmiseks ja samal ajal rohelisema maailma nimel panuse andmiseks. Iga puu saabub bio-lillepotis, mis on valmistatud vastupidavatest elevandirohu kiududest, pakkudes teie uuele taimele keskkonnasõbralikku kodu. Muld, pott ja taim tarnitakse spetsiaalselt standardsetesse postkastidesse sobivas pakendis, muutes kingituse tegemise ja vastuvõtmise uskumatult lihtsaks ja mugavaks.

Peamised omadused:

  • Lihtne kättetoimetamine: Puu on pakitud postkasti-sõbralikku kasti, välistades vajaduse kojuveo või järeletulemise järele.
  • Keskkonnasõbralikud materjalid: Tarnitakse biomaterjalidel põhinevas potis, mis on valmistatud elevandirohu kiududest, ideaalne keskkonnateadlikele tarbijatele.
  • Kõrge kvaliteediga kasvutingimused: Iga paradiisilinnulill on hoolikalt kasvatatud tunnustatud Hollandi puukoolides, optimaalse kasvu ja elujõulisusega.
  • Komplektis kõik vajalik: Sisaldab mulda, biopotti ja FSC®-sertifikaadiga taaskasutatavat pakendit koos informatiivse brošüüriga, tehes oma puu kasvatamise teekonna alustamise lihtsaks.
  • Ainulaadne ja läbimõeldud kingitus: Ideaalne viis üllatada lähedast elava kingitusega, mis kasvab ja pakub rõõmu.

Muutke iga kodu roheliseks pelgupaigaks Treemore’i paradiisilinnulillega. Kaunis viis loodusega ühenduse loomiseks.

20.00 

Laost otsas