Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Õlipuu potis

Tooge oma klientide ja töötajate koju killuke Vahemerd hariliku õlipuuga. See ainulaadne roheline jõulukingitus sisaldab hoolikalt valitud õlipuud (Olea europaea), mis on pärit parimatest Hollandi puukoolidest. Lihtsaks kohaletoimetamiseks ja hooldamiseks mõeldud puu saabub spetsiaalselt disainitud pakendis, mis mahub postkasti, muutes selle mugavaks ja südamlikuks kingituseks. Vaadates, kuidas isiklik õlipuu kasvab, saab kogeda isiklikku sidet loodusega otse kodus.

Harilik õlipuu tarnitakse toitaineterikka mullaga potis, mis on valmistatud jätkusuutlikest elevandirohu kiududest. See uuenduslik pott mitte ainult ei toeta teie puu tervist, vaid soodustab ka keskkonnasõbralikkust, kuna selle 100% taaskasutatav ja FSC®-sertifikaadiga pakend ja teabeleht on loodussõbralikud. Postkasti mahtuv õlipuu on ideaalne valik kõigile, kes soovivad üllatada kliente mõtestatud kingitusega, mis aitab kaasa ka rohelisema planeedi loomisele.

Olulised omadused

  • Mugav kohaletoimetamine: Spetsiaalselt loodud pakend mahub tavalistesse postkastidesse, probleemivaba kohaletoimetamine.
  • Keskkonnasõbralik disain: Taim on istutatud bio-põhisesse lillepotti, mis on valmistatud jätkusuutlikest elevandirohu kiududest, 100% taaskasutatavast ja FSC®-sertifikaadiga pakendist ja teabematerjalist.
  • Kvaliteetne harilik õlipuu: Iga puu on pärit parimatest Hollandi puukoolidest, mis on tuntud oma kõrgete taimekasvatuse standardite poolest.
  • Lihtne kodus kasvatada: Ideaalne kodus aianduse harrastajatele või kõigile, kes soovivad lisada oma ruumi killukest rohelist.
  • Läbimõeldud kingiidee: Originaalne ja ainulaadne viis kedagi üllatada. Kestev ja kasvav kingitus aitab kaasa ka keskkonnale.

Laske oma klientidel nautida isikliku puu kasvatamise rõõmu ja andke keskkonnale positiivne panus postkasti mahtuva hariliku õlipuuga – kaunis segu loodusest, mugavusest ja jätkusuutlikkusest.

19.00 

Laost otsas