Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Hiidsekvoia potis

Tooge hiidsekvoia (Sequoiadendron giganteum) muljetavaldav ilu otse oma klientide koju uuendusliku postkasti mahtuva puukomplektiga. See ainulaadne toode võimaldab kasvatada oma kodus maailma suurima puuliigi miniatuurse versiooni. Otse postkasti tarnitav ökoloogiline kingitus sobib suurepäraselt looduse armastajatele, puuentusiastidele ja kõigile, kes soovivad oma ruumi veidi rohelust lisada.

Hiidsekvoia saabub spetsiaalselt kujundatud pakendis, mis mahub sujuvalt läbi tavaliste postkastide, muutes kättetoimetamise lihtsaks ja mugavaks. Puud on pärit usaldusväärsetest Hollandi puukoolidest ja iga puu on istutatud toitaineterikasse mulda, mis on paigutatud biolagunevasse lillepotti, mis on valmistatud säästlikest elevandirohu kiududest. Kaasasolev pakend ja teabeleht on FSC®-sertifikaadiga, tagades, et need on 100% taaskasutatavad ja keskkonnasõbralikud.

Põhifunktsioonid:

  • Ainulaadne kasvatamiskogemus: Kasvatage oma hiidsekvoiat kodust lahkumata. Jälgige, kuidas see kasvab ja areneb, luues kestva sideme loodusega.
  • Keskkonnasõbralikud materjalid: Puu tarnitakse biolagunevas potis, mis on valmistatud elevandirohu kiududest, aidates kaasa jätkusuutlikkusele.
  • Mugav kättetoimetamine: Tarnitakse spetsiaalselt kujundatud pakendis, mis mahub läbi tavalise postkasti. Puu jõuab kohale turvaliselt ja tervelt.
  • Pärit kvaliteetsetest puukoolidest: Puud on hoolikalt valitud Hollandi puukoolidest, tervislikud ja tugevad taimed.
  • FSC®-sertifikaadiga ja taaskasutatav: Pakend ja teabeleht on valmistatud FSC®-sertifikaadiga materjalidest, mis on keskkonnasõbralikud ja täielikult taaskasutatavad.
  • Täiuslik jõulukingitus: Originaalne ja läbimõeldud viis kedagi üllatada, edendades samal ajal rohelisemat planeeti.

Kaunistage oma klientide eluruumid postkasti mahtuva hiidsekvoiaga ja nautige rahulolu, mida pakub majesteetliku puu kasvatamine. See ainulaadne toode on suurepärane kingitus, mis aitab muuta maailma natuke rohelisemaks, üks puu korraga.

18.00 

Laost otsas