Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Gregory kinkekomplekt

Gregory kinkekomplekt on ideaalne jõulukingitus, mis ühendab stiili, praktilisuse ja keskkonnasõbralikkuse. Komplekt sisaldab nelja hoolikalt valitud eset, mis on valmistatud vastupidavatest ja taaskasutatud materjalidest. Funktsionaalne ja mugav kombinatsioon igapäevaselt vajalikest esemetest.

Komplektis on:

  • Märkmik: 300D RPET-polüestrist kaante ja 80 joonelise lehega märkmik, mis sobib suurepäraselt märkmete ja ideede kirja panemiseks.
  • Tormikindel vihmavari: Manuaalselt avatav kokkupandav vihmavari. Kate on valmistatud 190T RPET pongee-kangast. Vastupidavad klaaskiust ribid ja RPET-silt.
  • RPET-pastapliiats: Keeratav sinise täitetindiga pastapliiats, millel on matt viimistlus, valmistatud taaskasutatud RPET-materjalist.
  • Topeltseinaga roostevabast terasest termospudel: 500 ml taaskasutatud materjalidest valmistatud vaakumisolatsiooniga termospudel, mis hoiab joogid kaua kuumana või külmana (ei sobi gaseeritud jookide jaoks).

Kogu komplekt on pakitud elegantsesse karpi, mille mõõtmed on 354×75×310 mm. Esinduslik jõulukingitus teie klientidele ja töötajatele.

52.00 

Laost otsas