Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Lakewood RCS parandatavad juhtmevabad kõrvasisesed klapid taaskasutatud materjalist

Lakewood RCS mürasummutusega ja parandatavad juhtmevabad kõrvaklapid on keskkonnasõbralikud ning pakuvad esmaklassilist helikvaliteeti. Nad on loodud kestma – nende lihtne parandatavus pikendab eluiga ja vähendab elektroonikajäätmeid. Aktiivse mürasummutusega (ANC) kuni 32 dB ja keskkonnamüra summutusega (ENC) tagavad Lakewoodi kõrvaklapid kristallselge heli ja kõned igas keskkonnas, muutes need ideaalseks kaaslaseks nii tööks, reisimiseks kui ka treeninguteks. Tänu kahe seadme ühendusvõimalusele saavad kõrvaklapid hõlpsasti mitme seadme vahel vahetuda, pakkudes maksimaalset mugavust.

Valmistatud 36% taaskasutatud polükarbonaadist. Lakewoodi kõrvaklappidel on RCS-sertifitseeritud tarneahel, mis kinnitab vastutustundlikult hangitud taaskasutatud materjalide kasutamise. Lisaks sellele, et nad on keskkonnasäästlikud, on kõrvaklapid praktilised, sisaldades vahetatavat akut ja varu kõrvaotsi – neid saab kasutada aastaid.

Olulised omadused:

  • Jätkusuutlikud materjalid: Valmistatud 36% taaskasutatud polükarbonaadist, PVC-vabad, RCS-sertifitseeritud tarneahelaga.
  • Parandatav disain: Vahetatav aku ja tagavara kõrvapadjad.
  • Aktiivne mürasummutus (ANC): Blokeerib kuni 32 dB välist müra, muutes muusika selgemaks ja kaasahaaravamaks.
  • Keskkonnamüra summutus (ENC): 6 mikrofoni võimaldavad selged kõned ka mürarikkas keskkonnas.
  • Pikk aku tööaeg: Kuni 6 tundi kuulamisaega ühe laadimisega, lisaks 20 tundi laadimiskarbist.
  • Kahe seadme ühendus: Võimaldab korraga ühendada mitu seadet, pakkudes suuremat mugavust.
  • Ilmastikukindel: IPX5 veekindluse reiting tagab vastupidavuse vee, higi ja tolmu vastu, sobib suurepäraselt välitegevusteks ja sportimiseks.

Lakewoodi kõrvaklapid on täiuslik kombinatsioon kõrgekvaliteedilisest helist, jätkusuutlikkusest ja vastupidavusest. Olgu tegemist kõnede, reisimise või spordiga: need kõrvaklapid pakuvad esmaklassilist jõudlust, aidates samal ajal vähendada teie keskkonnajalajälge.

75.00 

Laost otsas