Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Taaskasutatud materjalist komplekt riidest poekoti, veepudeli, märkmiku ja pastapliiatsiga

Sel jõuludel tehke teadlik valik ja rõõmustage oma kolleege ja kliente taaskasutatud materjalidest tehtud kinkekomplektiga. See mitmekülgne ja stiilne komplekt sobib suurepäraselt jõuluhooajaks, olgu see siis tänuavaldus töötajatele või kingitus äripartneritele. Ökoteadlikul komplektil on oma lugu ja sügavam tähendus.

Komplekti sisu:

  • Värviline taaskasutatud riidest poekott: Elegantne ja vastupidav kott, mis sobib ideaalselt igapäevasteks toimetusteks, olles ühtlasi keskkonnasõbralik valik.
  • Senga RPET veepudel (500 ml): Modernne ja praktiline veepudel, valmistatud taaskasutatud PET-plastist—täiuslik kaaslane nii kontoris kui ka kodus.
  • Porta RPET-ist kaantega märkmik (A5): Kompaktne ja mugav märkmik, valmistatud taaskasutatud PET-materjalidest, mis aitab teie mõtted ja ideed kirja panna.
  • Ebony taaskasutatud alumiiniumist pastapliiats: Minimalistlik ja šikk pastapliiats, mis on valmistatud taaskasutatud alumiiniumist—täiuslik lisand igale lauale.

Personaliseerimise võimalused: Lisage igale tootele personaalne puudutus, trükkides sellele saaja nime, inspireeriva tsitaadi või jõulusoovi. Selline personaliseerimine annab kingitusele erilise tähenduse ja muudab selle meeldejäävaks.

Pakendatud loodussõbralikku karpi: Kõik tooted on esinduslikult pakitud vastupidavasse jõupaberist karpi, mis mitte ainult ei kaitse sisu, vaid rõhutab ka komplekti keskkonnasõbralikku olemust.

Näited kasutamiseks:

  • Kinkige see komplekt oma töötajatele jõulupreemiana, et näidata oma tunnustust nende töö eest.
  • Üllatage äripartnereid hoolikalt läbimõeldud ja tähendusrikka kingitusega, mis rõhutab teie pühendumust jätkusuutlikkusele.
  • Andke see komplekt oma lähedastele, et ühendada praktilisus ja tähendusrikkus ühes ainulaadses kingis.

23.00 

Laost otsas