Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Tööriistade komplekt: Multitööriist, avariinuga ja 12-funktsiooniline taskunuga

Titanium Optima Maxi Komplekt ühendab praktilisuse, ohutuse ja vastupidavuse, sisaldades kvaliteetseid tööriistu Optima kollektsioonist. See komplekt sisaldab suurt multitööriista, avariinuga ja mitmekülgset taskunuga, mis on loodud töötama usaldusväärselt igas olukorras.

Optima multitööriist on varustatud professionaalse ankrusüsteemiga, mis asendab tavapärase vedrusüsteemi, pakkudes suuremat vastupidavust ja tehes kasutamise sujuvamaks. Multitööriistal on universaalsed tangid, puusaag, nuga, ristpea- ja lapikkruvikeerajad ning pudeli- ja konserviavaja. Lisaks on tööriistal Safe-funktsioon, mis ennetab noatera ootamatut sulgumist, kaitstes vigastuste eest.

Optima avariinuga on valmistatud anodeeritud roostevabast terasest, mis on vastupidav ja roostekindel. Selle ergonoomiline käepide on mugav ja sisaldab olulisi hädaabivahendeid, nagu tugev aknapurustaja ja turvavöö lõikur. Liner lock-süsteem tagab, et tera jääb kasutamise ajal kindlalt avatuks.

Optima taskunoal on 12 funktsiooni: nuga, puusaag, käärid, kalakraabits, pudeli- ja konserviavaja, korgitser, auguraud, niidiaas, küüneviil, ristpeaga kruvikeeraja ning karabiin mugavaks kinnitamiseks ja kaasas kandmiseks.

Komplekt on pakitud elegantsesse. Ideaalne jõulukingitus ja kasutamiseks matkamiseks, telkimiseks või päästetöödel.

44.00 

Laost otsas