Sinu ettevõtte logo või sõnumiga

Kinkekomplekt “Pühadeleib”

Pühadel on ikka tavaliselt laud lookas ning üksteisele kingitakse maitsvat ja paremat. Ja just seda kõike head kinkekomplekt “Pühadeleib” sisaldabki! Komplekti valitud maitsed on kõrge kvaliteediga ning iga amps on hoolikalt valitud, et kombineerida kõiki tooteid omavahel. Proovi lambaliha rukkileival või määri murakamoosi juustule, meki kõrvale Shrubi… Maitsenaudingud on garanteeritud!

Kinkekomplekt “Pühadeleib” sisaldab:
Ingveri-mee-sidruni Shrub joogipõhi 500 ml
Muhu Liha Lambalihakonserv 330 g
Treppoja Sahver Murakamoos 150 g
Andre Farm Prima Old juust 200-250 g
Teraleib rukkileiva küpsetamise komplekt 500 g
Kinkekomplekt “Pühadeleib” on pakendatud naturaalsesse aknaga karpi, täidetud puidukiuga.

Ingveri-mee-sidruni Shrub on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii värskendava ja energiat andva alkoholivaba kui ka kraadiga kokteili valmistamiseks. Samuti on Shrubist meeldiv valmistada soojendav tee või võtta lihtsalt lahjendamata kujul shotina.

Shrub on valmistatud ingveri- ja sidrunitoormahlast, meest (ei ole lisatud muid suhkruid), õunasiidriäädikast ning rosmariinist. Toode on kuumutamata, seetõttu säilivad seal vajalikud vitamiinid, mineraalid ja antioksüdandid.

Teraleib traditsiooniline leiva küpsetamise komplekt sobib küpsetajale, kellele kanepiseemned ei ole olulised ja kes soovivad ehedat maitset või lisada leivale midagi oma maitse järgi: seemned, pähklid, suitsupekk vms. Lisades 2 – 3 spl soovitut, saad tõeliselt omanäolise leiva.

Komplektis on juuretis, jahusegud (jahud, sool, suhkur, seemned) ja küpsetusvorm.

Muhu Liha lambalihast konserv kinkekarbis. Sobib kohe söömiseks või toitudes kasutamiseks. Muhu Liha lambad on kasvanud Muhu, Saaremaa ja teiste Eesti väikesaarte liigirikastel karjamaadel – rannaniitudel ja loopealsetel. Rohumaa lamba liha on hõrk ja tervislik ning väikese rasvasisaldusega. Lambad aitavad säilitada meie saarte liigirikkaid traditsioonilisi maastikke.

Andre Farm Prima OLD on tõestus parmesani tüüpi juustu võimalikkusest Eestis. Kaksteist kuud laagerdumist annab juustule tugevama juustu ning lõhna- ja maitsenüansse. Struktuurilt ja maitselt meenutab parmesani tüüpi juustu, mureneb. Maitses koorepumat, pähklisus. Pikk koorene järelmaitse.

Treppoja Sahvri mesiselt magus murakamoos sobib igale poole: juustule, jäätisele, pannkoogile. Ja nagu juustusõpradel kombeks öelda, on murakas kõikide juustude lemmikmari! Taevalik kooslus muidugi praejuustuga!

57.00 

Laost otsas