Woodsoni rootsi küünal on mugav kaasaskantav küpsetusvahend, millega saate valmistada toitu välitingimustes iga ilma korral. Tegemist on puidust pakuga, mille sisse on tehtud sälgud niiviisi, et pakk hakkab seestpoolt põlema. Tuli kestab umbes ühe tunni.
Rootsi küünal on valmistatud kuivast männipuidust ja pakendatud kilesse. Seda on lihtne kaasas kanda ja transportida.
Kas teile meeldib looduses aega veeta? Näiteks rannas, aias, mägedes, kalal või lihtsalt linnast väljas? Rootsi küünal võimaldab teil kiiresti vett keeta ning toitu valmistada (näiteks matkaselli lemmikut munaputru).
Selle küpsetusvahendiga saate valmistada toitu kõikides ilmastikutingimustes!
Kuidas rootsi küünalt süüdata?
Asetage rootsi küünal ühtlasele mittesüttivale tasapinnale. Eemaldage rootsi küünla ümbrusest kõik kergestisüttivad materjalid 2 meetri raadiuses. Rootsi küünla süütamine on lihtne ja kiire.
Kasutamisjuhend:
- Asetage rootsi küünal ühtlasele tasapinnale. Koos tahiga auk jääb allapoole.
- Süüdake taht ning oodake umbes 10 minutit, kuni pakk süttib.
- Kui tuli on muutunud ühtlaseks, võite alustada küpsetamist.
- Kui tuli peaks ilmastikutingimuste tõttu kustuma, pange paku sisse uus põlev tikk.
Woodsoni rootsi küünal põleb umbes ühe tunni. Kasutage selle peal küpsetamiseks ainult spetsiaalseid küpsetusvahendeid, mis on mõeldud lahtise leegi peal kasutamiseks.